Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фонд підтримки підприємців оголошує набір на навчальний курс підвищення кваліфікації для суб'єктів малого бізнесу

Фонд підтримки підприємців оголошує набір на навчальний курс підвищення кваліфікації для суб'єктів малого бізнесу

Харківський регіональний фонд підтримки підприємців спільно з Департаментом економіки та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації оголошує набір на спеціальний навчальний курс підвищення кваліфікації для суб'єктів малого бізнесу. Програма навчального курсу підвищення кваліфікації для суб'єктів малого бізнесу передбачає практичну спрямованість і поєднує в собі теоретичні та практичні завдання, ділові навички та аналіз проблемних ситуацій, що дозволяє швидко засвоїти інформацію і застосувати свої нові знання на практиці.

Заявки приймаються до 25 вересня 2013 року. Початок курсу 2 жовтня, тривалість – 1 місяць. Заняття проходитимуть 2 рази на тиждень (вівторок, четвер) з 16.00 до 18.00. Формат курсу – семінарські заняття та тренінги з вирішенням практичних завдань, самостійна робота, консультування.

З питань реєстрації та умов навчання необхідно звертатися за номером: 757-42-32 або за адресою: м. Харків , майдан Свободи 5, Держпром, 1 під'їзд, 5 поверх, каб. 19-21, Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва.

Теги