Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міжнародний фестиваль короткометражного кіно «Харьковская сирень» розпочинає співпрацю з Kiev Fashion Institute (змінено час заходу)

Міжнародний фестиваль короткометражного кіно «Харьковская сирень» розпочинає співпрацю з Kiev Fashion Institute (змінено час заходу)

6 вересня о 17:00 в рамках іміджевого проекту «Харьковская сирень. P.S. » в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» (вул. Сумська, 25) відбудеться прес-конференція та відкриття харківської філії Kiev Fashion Institute. Система навчання Kiev Fashion Institute побудована на принципах досвіду зарубіжної індустрії моди і адаптована до потреб українського ринку. Програма Kiev Fashion Institute орієнтована на людей, які планують почати успішну кар'єру в світі моди або підвищити вже наявний рівень своєї кваліфікації. Випускники KFI працюють на кращих світових fashion-майданчиках, і саме вони творять українську моду, яка сьогодні впевнено підкорює світ.

Показ мод, проведений в рамках ювілейного Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» в рамках напряму «Мода в Кіно», став кроком до спільної роботи проекту Kiev Fashion Institute та Міжнародного кінофестивалю. У рамках співпраці іміджевого проекту «Харьковская сирень. P.S.» і Kiev Fashion Institute протягом року харків'ян чекають відкриті покази мод, фотовиставки, зустрічі з видатними представниками світу моди, покази унікальних фільмів про моду та дизайнерів, що працюють для кіноіндустрії, майстер-класи та багато іншого. Кожен учасник відкритого майстер-класу отримає унікальну можливість поринути в світ Fashion і Cinema-індустрії.

У прес-конференції візьме участь директор Департаменту масових комунікацій ХОДА, заступник голови оргкомітету Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» Вікторія Маренич, автор телепроекту «Тиждень моди з Дар'єю Шаповаловою», креативний директор Kiev Fashion Days Дар'я Шаповалова, історик моди, журналіст Зоя Звиняцьковська, автор підручника «Стилістика чоловічого костюма», бізнес-тренер бутиків Анжела Владимирова, виконавчий директор харківської філії Kiev Fashion Institute Юлія Швецова, харківський дизайнер Юрій Севастьянов і Соня Плакидюк – fashion-фотограф, директор production-департаменту студії MNCL (Monocle).