Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Клименко привітав з Днем знань вихованців інтернату для дітей з вадами зору ім. В.Г. Короленка

Олександр Клименко привітав з Днем знань вихованців інтернату для дітей з вадами зору ім. В.Г. Короленка

Сьогодні в рамках робочого візиту в Харківську область Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко привітав вихованців Харківської обласної спеціальної гімназії-інтернату для сліпих дітей ім. В. Г. Короленка. У заході також взяли участь голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, начальник управління Міндоходов в Харківській області Андрій Роздайбіда.

«Я хочу привітати вас з новим навчальним роком і побажати вам, щоб дорога знань була для вас, перш за все, захоплюючою, щоб щодня ви знаходили для себе щось нове і стояли на порозі нових звершень і відкриттів. Я знаю, наскільки відповідально тут підходять до виховання, знаю про заслуги цього навчального закладу, знаю, що ви маєте і чемпіонів, і призерів параолімпійських ігор. Все це покладає на вас все більше і більше обов'язків - відповідати тій високій планці, що задали учні, які навчалися тут. Я бажаю вам міцного здоров'я, успіхів та нових звершень», - сказав Олександр Клименко.

Також він подякував викладацькому колективу за ту щоденну роботу, завдяки якій вихованці цього інтернату досягаютьуспіхів, і вручив керівництву закладу сертифікат на музичне обладнання.