Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрито логістичний центр Компанії «Nestlé»

У Харкові відкрито логістичний центр Компанії «Nestlé»

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Андрій Моченков сьогодні взяв участь в урочистому відкритті логістичного центру компанії «Nestlé». Новий логістичний центр буде забезпечувати зберігання сировини та пакувальних матеріалів для виробництва, дистрибуцію продукції, імпортованої в Україну через Одеський порт, а також товарів, які виробляються на фабриках в Харкові.

Як зазначив Андрій Моченков, сьогодні на Харківщині працює понад 1100 компаній з іноземними інвестиціями і, звичайно, торгова марка «Nestlé» є однією з найбільших.

«Ми розраховуємо, що наша співпраця буде розвиватися, і «Nestlé» буде комфортно займатися виробництвом на Харківщині. Зі свого боку ми докладемо всіх зусиль, щоб створити саме ці комфортні умови. Компанія, увійшовши в Харківський регіон, інвестувала більше 80 млн.грн., тільки в цей чудовий центр логістики 45 млн. грн. Ми сподіваємося, що надалі ця тенденція буде розвиватися, і я думаю, що торговельна марка «Nestlé» не зупиниться на досягнутому» , - зазначив Андрій Моченков .
 

Теги