Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область має найкращі показники у проведенні капітального ремонту доріг

Харківська область має найкращі показники у проведенні капітального ремонту доріг

Про це сьогодні в ході відеоконференції для роз'яснення та обговорення пріоритетів урядової політики, цілей і змісту соціально-економічних реформ на тему: «Підготовка до опалювального періоду 2013/2014 рр.» розповів заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Білоусов.

Він зазначив, що згідно з завданням уряду підготовка об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду має бути завершена до 1 вересня, підготовка житлових будинків – до 1 жовтня. За словами заступника міністра, по країні зберігається позитивна динаміка технічної підготовки опалювальної галузі. Так, на сьогодні вже завершено підготовку об’єктів соціальної сфери, а підготовчі роботи по житлово-комунальному господарству у середньому виконанні на 87% при плановому показнику – 75%.

«До опалювального періоду підготовлено 173 000 житлових будинків, що складає 84% до запланованого, замінено 409 км теплових мереж (86%), підготовлено до роботи у зимовий період 5,2 тис одиниць спеціалізованої техніки (84%). Також здійснено капітальний ремонт 5 млн кв. м. дорожнього покриття, що в середньому по країні становить 82% від запланованого обсягу. Найкращі показники у цьому питанні має Харківська область», - підкреслив Андрій Білоусов.