Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» до 70-річчя визволення Харкова відбудуться виставки та концерти

В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» до 70-річчя визволення Харкова відбудуться виставки та концерти

Сьогодні на прес-конференції директор Департаменту масових комунікацій Харківської ОДА Вікторія Маренич повідомила, що до 70-річчя визволення Харкова від фашистських загарбників в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» будуть відкриті дві виставки. У великому залі інформаційного-виставкового центру буде відкрита виставка «Місто улюблене». В її експозиції будуть представлені роботи харківських художників різних поколінь, що оспівують красу Харкова. Харків'яни та гості міста зможуть побачити роботи як студентів, так і заслужених майстрів.

«У малому залі центру відвідувачі зможуть ознайомитися з творчістю художника Миколи Білоусова. Він працює в різних напрямках, велика кількість його робіт присвячена подіям Великої Вітчизняної війни. Ми назвали цю виставку "Кольори Харкова та Слобожанщини"», - сказала Вікторія Маренич.

Також директор Департаменту масових комунікацій Харківської ОДА розповіла, що 23, 24,25 серпня в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбудуться концерти. У музичній програмі свят візьмуть участь члени клубу пісенної поезії імені Юрія Візбора, члени музичної студії «Нива» і творчого об'єднання «Classical Underground».

«Подібні заходи вже відбувалися в центрі і користувалися величезною популярністю. Мені б дуже хотілося, щоб заходи, які відбудуться на різних майданчиках нашого міста, і літературно-музичні, і ті, де ми віддаємо данину пам'яті та поваги людям, які перемогли у Великій Вітчизняній війні, об'єднали нас», - підкреслила Вікторія Маренич.

Заходи, які відбудуться до 70-річчя визволення Харкова від фашистських загарбників в інформаційно-виставковому центрі «Бузок»

23 серпня о 17.00 - відкриття виставки «Місто улюблене» та виставки «Кольори Харкова та Слобожанщини»

23 серпня о 18.00 - концерт «Моє місто улюблене», в якому візьмуть участь барди, поети, члени клубу пісенної поезії імені Юрія Візбора

24 серпня о 16.00 - концерт «Місто натхнення і творчості». У програмі авторські вірші та пісні музичної студії «Нива»

25 серпня о 17.00 - вокальний вечір, музичний подарунок творчого об'єднання «Classical Underground».