Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

7-8 вересня на Харківщині відбудеться Великий Слобожанський ярмарок (додано програму)

7-8 вересня на Харківщині відбудеться Великий Слобожанський ярмарок (додано програму)

7-8 вересня 2013 року у презентаційно-виставковому центрі "Радмір Експохол" (вул. Академіка Павлова, 271) відбудеться Великий Слобожанський ярмарок. Початок роботи ярмарку о 9:00. Головною метою ярмарку є продаж населенню та гостям міста Харкова широкого асортименту сільськогосподарської продукції, товарів переробної і харчової промисловості за цінами на 10-20% нижче середніх цін по області, пригощання відвідувачів ярмарку різноманітними стравами і напоями слобожанської кухні.

Для реалізації широкого асортименту сільгосппродукції, товарів переробної та харчової промисловості, основну територію ярмарку займуть торгові ряди виробників з усіх районів та міст області, а також із сусідніх областей Російської Федерації, усього 250 суб'єктів торгівлі.

Населенню області буде запропонований широкий асортимент продукції врожаю 2013 року: м'ясо та м'ясопродукти, птиця свійська, сало, молоко та молочні продукти, борошно, різноманітні крупи, макаронні вироби, олія рослинна, картопля, овочі, фрукти, жива риба, мед та інші продукти.

Другий майданчик ярмарку буде відведено під майдан «Слобожанські подвір'я», де будуть розміщені 33 подвір'я районів та міст області. Кожне подвір'я - обгороджений тином або штахетником сільський двір розміром 4х6 метрів, на якому будуть розміщені сільські будиночки, альтанки, намети в українському стилі, печі, журавлі, млини та інші елементи оформлення.

Майстри кулінарії, які будуть працювати на подвір'ях, пригощатимуть відвідувачів ярмарку різноманітними стравами слобожанської кухні.

Усього на ярмарок планується завезти продукції на суму понад 4 млн. грн.

На Великому Слобожанському ярмарку протягом двох днів буде проведено культурно-розважальну програму за участю творчих та фольклорних колективів з районів і міст області, груп комедіантів, аніматорів, акторів, художників-шаржистів, ростових ляльок, циганського театру «Очі чорні».

Великий Слобожанський ярмарок завершить роботу 8 вересня о 16-00.

Програма

7 вересня (субота)

8-00 – 19-00 Продаж продукції врожаю 2013 року, товарів переробної, харчової та легкої промисловості, виробів майстрів народної творчості в торгових рядах районів і міст.

8-00 – 18-00 Робота подвір'їв районів та міст області, презентація та дегустація страв слобожанської кухні, частування відвідувачів ярмарку.

9-00 – 18-00 Культурно-розважальна програма на сценічному майданчику та між торговими рядами районів і міст, робота дитячого ігрового майданчика, виступи творчих та фольклорних колективів районів і міст області, комедіантів, аніматорів, акторів, циганського театру «Очі чорні».

8 вересня (неділя)

8-00 – 16-00 Продаж продукції врожаю 2013 року, товарів переробної, харчової та легкої промисловості, виробів майстрів народної творчості в торгових рядах районів і міст.

8-00 – 16-00 Робота подвір'їв районів та міст області, презентація та дегустація страв слобожанської кухні, частування відвідувачів ярмарку.

9-00 – 16-00 Культурно-розважальна програма на сценічному майданчику та між торговими рядами районів і міст, робота дитячого ігрового майданчика, виступи творчих та фольклорних колективів районів і міст області, комедіантів, аніматорів, акторів, циганського театру «Очі чорні».

16-00 – 17-00 Завершення роботи Великого Слобожанського ярмарку.