Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Вілкул вручив ключі від квартир 20 сім’ям офіцерів та рядових Харківського гарнізону ДСНС

Олександр Вілкул вручив ключі від квартир 20 сім’ям офіцерів та рядових Харківського гарнізону ДСНС

Сьогодні співробітники Держаної служби надзвичайних ситуацій вперше за 8 років отримали житло - Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул передав ключі від власних квартир 20 сім’ям офіцерів та рядових Харківського гарнізону ДСНС. Урочистий захід відбувся у ході наради з питань виконання заходів державної програми ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території 61-го арсеналу Збройних сил України та стану цивільного захисту Харківської області.

Віце-прем’єр-міністр України привітав працівників з новосіллям та підкреслив, що ініціатором усіх програм доступного житла в країні є Президент України Віктор Янукович.

«Президент України Віктор Янукович дуже жорстко контролює виконання відомчих програм доступного житла, як у службі надзвичайних ситуацій, так і в інших структурах,. Він розуміє, яке важливе значення має власне житло для кожної сім’ї», - зазначив Олександр Вілкул.

Довідка. З 2011 року на Харківщині реалізується проект зі створення відомчого житлового фонду за допомогою переобладнання і реконструкції службових приміщень. Наразі в цьому проекті беруть участь приміщення Харківських пожежних депо по вул. Спортивна, 1, по вул. Роганська, 123 та в смт Комуніст по вул. Академічна, 14-а. Результатом проведеної роботи стало 20 квартир загальною площею понад 1 тис кв м.