Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

І Міжнародний ярмарок проектів та програм планують провести в Харківській області

І Міжнародний ярмарок проектів та програм планують провести в Харківській області

Про це повідомив заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації - начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Денис Ткачов в ході семінару з питань залучення міжнародної технічної допомоги для державних службовців та представників органів місцевого самоврядування. 

За його словами, проведення Міжнародного ярмарку проектів і програм є логічним продовженням підписаного Договору про співробітництво між Харківською облдержадміністрацією, обласною радою, Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна, Харківським національним університетом міського господарства імені О. М. Бекетова та Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області, де будуть переслідуватися дві основні мети. Однією з них є презентація потенціалу Харківського регіону.

«Цей ярмарок плануємо провести у другій декаді листопада цього року. Тому запрошуємо всіх готувати проекти, які будуть презентовані міжнародним організаціям, міжнародним донорам, міжнародним фінансовим організаціям, які можуть бути зацікавлені у фінансуванні тих чи інших проектів», - зазначив Денис Ткачов.