Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У таборі відпочинку «Барвінок» розпочалась тематична зміна «Національні візерунки»

У таборі відпочинку «Барвінок» розпочалась тематична зміна «Національні візерунки»

1 серпня 2013 року відбувся заїзд дітей національно-культурних товариств області у табір оздоровлення та відпочинку «Барвінок» Барвінківського району на тематичну зміну «Національні візерунки». Третій рік поспіль за ініціативи голови облдержадміністрації в регіоні діє проект, коли маленькі мешканці Харкова та області різних національно-культурних об’єднань мають змогу не лише відпочити з користю для здоров’я, а й дізнатися багато нового і цікавого про національні традиції і культуру один одного.

Цього року на відпочинок до «Барвінку» приїхали 59 дітей. Керівництво району створило всі умови для перебування малечі у таборі: проведено благоустрій у корпусах та на території, в усіх групах працює високопрофесійний та кваліфікований педагогічний і обслуговуючий персонал.

Всього ж за трирічний період під час інтернаціональної зміни на Харківщині оздоровилося 260 дітей, причому витрати на придбання путівок повністю бере на себе обласний бюджет. За інформацією управління у справах сім’ї та молоді Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА, цього року ця сума склала 120,36 тис. грн.