Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємці Харківщини обговорюють нововведення у Кодексі цивільного захисту України

Підприємці Харківщини обговорюють нововведення у Кодексі цивільного захисту України

З 1 липня 2013 року вступив в дію новий Кодекс цивільного захисту України. 31 липня Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва провів кустову зустріч з підприємцями Красноградського та Зачепилівського районів області, під час якої було обговорено організацію та забезпечення пожежної та техногенної безпеки згідно з новим Кодексом цивільного захисту.

Під час зустрічі були обговорені питання щодо процедури проведення перевірок різними інстанціями, нововведення у законодавстві, що регулюють проведення перевірок, забезпечення необхідного рівня пожежної безпеки сучасного підприємства, нового порядку отримання дозвільної документації.

За словами директора Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва Оксани Колісник, цей захід відбувся в рамках діяльності міжвідомчої робочої групи, яка створена при Прокуратурі Харківської області для забезпечення протидії фактам втручання в підприємницьку діяльність та попередження тиску на суб’єктів малого і середнього бізнесу.

«Ми сподіваємось на конструктивні пропозиції від представників бізнесу щодо змін, які необхідні на законодавчому рівні для спрощення ведення підприємницької діяльності», – зазначила вона.

Теги