Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область готується до опалювального сезону з випередженням графіка

Харківська область готується до опалювального сезону з випередженням графіка

Рівень підготовки Харківської області до зими складає: житлове господарство – 63,5%, теплове господарство – 63,2%, водопровідно-каналізаційне господарство – 65,2%, дорожнє господарство – 60,5%, соціальна і бюджетна сфера – 76,5%, агропромисловий комплекс – 93,2%. Про це повідомив в ході підсумкового засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери районів і міст Харківської області до функціонування в осінньо-зимовий період 2013/2014 років перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

За його словами, з 25 червня по 16 липня в різних районах і містах області відбулося 33 виїзних засідання обласного штабу, на яких розглядалися питання стану підготовки господарського комплексу, ЖКГ і соціальної сфери кожного району та міста обласного значення до зими. У результаті були визначені шляхи вирішення проблемних питань та складено ряд доручень.

«Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ встановлює всім областям контрольний рівень готовності. Станом на 15 липня рівень підготовки повинен був становити 50%, а з 1 серпня – 60%. Як ви бачите, жоден з показників регіону не нижче встановленого, і Харківська область випереджає задані темпи. На виїзному засіданні всеукраїнської колегії за більшістю показників наш регіон називали в числі кращих в Україні з підготовки до опалювального сезону», – підкреслив перший заступник губернатора.

Теги