Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські учні стали призерами Міжнародних учнівських олімпіад

Харківські учні стали призерами Міжнародних учнівських олімпіад

Протягом липня 2013 року відбулись Міжнародні олімпіади з хімії, біології і інформатики у яких Україну представляли чотири випускники загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова. Про це повідомив Департамент науки і освіти ХОДА. З 6 до 14 липня 2013 року команда школярів  України брала участь у XXV Міжнародній учнівській олімпіаді з інформатики, яка проходила  у м. Брісбен (Австралійський Союз). Цього року на олімпіаді Харків представляв учень 9 класу Харківського фізико-математичного ліцею № 27 Харківської міської ради Харківської області Ілля Шевченко, який виборов бронзову медаль.

З 14 по 21 липня 2013 року у м. Берн (Швейцарія) проходила Міжнародна учнівська олімпіада з біології, на якій учень 11 класу комунального закладу «Харківський університетський ліцей Харківської міської ради Харківської області» Григорій Золотарьов виборов бронзову медаль.

З 15 по 25 липня 2013 року у Москві (Російська Федерація) відбувалася 45-та Міжнародна учнівська олімпіада з хімії. На Міжнародній олімпіаді область представляли учень 11 класу Харківської гімназії № 47 Харківської міської ради Харківської області Олександр Вигівський та учень Харківського технічного ліцею № 173 Харківської міської ради Харківської області Микита Оніжук, які вибороли золоті медалі.