Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська та Львівська області посіли перше місце в Україні з проведення нормативної грошової оцінки земель

Харківська та Львівська області посіли перше місце в Україні з проведення нормативної грошової оцінки земель

Про це повідомив у ході селекторної наради директор Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Віталій Панов. За його словами, на Харківщині ця робота виконана строго в задані терміни. За інформацією першого заступника начальника Головного управління Держземагентства у Харківській області Михайла Клепача, нормативна грошова оцінка земель проведена і затверджена по всіх 1756 населених пунктів (100%). Станом на 18 липня затверджена рішеннями відповідних рад технічна документація з нормативної грошової оцінки земель 259 населених пунктів, що становить 100% від запланованого в 2013 році обсягу робіт.

«Я хочу подякувати тим районам, які брали участь у цьому році в нормативній грошовій оцінці. Ми вклалися в усі терміни, але не слід забувати, що вже Державним агентством земельних ресурсів визначені 33 населених пункти, де оцінку потрібно буде проводити в наступному році. Цю роботу потрібно починати в другому півріччі 2013 року, бути готовими оперативно її почати і провести в задані терміни», – зазначив Віталій Панов.

У 2014 році повторну нормативну грошову оцінку буде необхідно виконати в районах Балаклійському – 8, Борівському – 8, Вовчанському – 1, Зачепилівському – 8, Золочівському – 1, Краснокутському – 4, Лозівському – 2 населених пункти та м. Харків.

Теги