Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області ведеться робота із створення сприятливого бізнес-клімату для підприємців

У Харківській області ведеться робота із створення сприятливого бізнес-клімату для підприємців

Сьогодні в Харкові відбувся круглий стіл за участю керівництва Харківської обласної державної адміністрації, підприємницького активу Європейської бізнес асоціації та контролюючих органів області. Зокрема, в заході взяли участь заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, начальник Головного управління Міндоходів в Харківській області Андрій Роздайбіда, голова координаційної ради Харківського офісу Європейської бізнес асоціації Ігор Сбітнєв, менеджер Харківського офісу Європейської бізнес асоціації Ірина Коновалова, директори Департаментів та структурних підрозділів облдержадміністрації та представники Європейської бізнес асоціації.

«Такі зустрічі організовані для того, щоб проблеми, які є в нашому регіоні у бізнесу, постаратися не просто послухати, а почути. Безумовно, є проблеми на світових ринках, в державі, від яких залежить і Харківська область. Але такої взаємодії, яка сьогодні є у регіональної влади та в організованого легального бізнесу з податковою інспекцією ніколи не було. Тому я прошу вас висловлюватися як завжди відкрито», - сказав на початку зустрічі Юрій Сапронов.

У ході зустрічі були обговорені кроки, які планують вжити правоохоронні та державні контролюючі органи для створення сприятливого бізнес-клімату та реалізації державної політики захисту конституційних прав підприємницької діяльності в регіоні, і заходи, які планується здійснити для усунення незаконних перевірок суб'єктів підприємницької діяльності.

Юрій Сапронов зазначив, що такі зустрічі з представниками ЄБА проводитимуться щомісяця. На них будуть обговорюватися проблеми, з якими стикається бізнес, і пропонуватися шляхи їх вирішення.

Теги