Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботи з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери області до зими ведуться відповідно до графіків

Роботи з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери області до зими ведуться відповідно до графіків

Станом на 17 липня рівень підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Харківської області до зими складає: теплове господарство – 56,4%, водопровідно-каналізаційне господарство – 57,0%, житлове господарство – 56,4%, заклади соціальної сфери (школи, дитячі садки, лікарні) – 69,2%. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. З 25 червня по 16 липня під головуванням першого заступника голови ХОДА було проведено 33 виїзних засідання обласного штабу з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2013/2014 років. Було розглянуто хід підготовки і проблемні питання, а за підсумками дано низку доручень. 

За підсумками роботи виїзних засідань обласного штабу встановлено ряд районів та міст обласного значення, в яких підготовка до сталого функціонування в осінньо-зимовий період здійснюється на недостатньому рівні, а саме: Зміївський і Краснокутський райони, міста Лозова, Люботин та Чугуїв. Керівникам зазначених районів та головам міст обласного значення доручено взяти під особистий контроль виконання запланованих заходів. 

Валентин Дулуб також додав, що в районах та містах обласного значення роботи з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до зими ведуться відповідно до графіків.

Теги