Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Необхідно зробити все, щоб міжнародна допомога використовувалася на благо мешканців Харківщини

Необхідно зробити все, щоб міжнародна допомога використовувалася на благо мешканців Харківщини

Про це сказав ректор ХНУ ім В.Н Каразіна Віль Бакіров на церемонії підписання Договору про співробітництво між Харківською облдержадміністрацією, обласною радою, Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна, Харківським національним університетом міського господарства імені О. М. Бекетова та Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області.

«Дуже приємно, що наш ВНЗ вибрали в якості партнерів разом з університетом ім. О.М. Бекетова. Це хороший тандем, тому що в наших ВНЗ є досвід і фахівці, а найголовніше - є бажання і готовність працювати. Ми створимо спеціальні центри, спеціальні структури і зробимо все, що від нас залежить для того, щоб Харків і область розвивалися, в тому числі, і за допомогою міжнародної технічної допомоги», - сказав Віль Бакіров.

Ректор Харківського національного університету міського господарства Володимир Бабаєв зазначив, що він планує долучити до роботи як викладацький склад, так і студентів, таким чином, наука і практика будуть поєднані.

«Багато речей будуть корисні для нашого науково-педагогічного персоналу і для студентів. Олексій Бекетов все своє життя працював для Слобожанщини, ми пишаємося його будівлями. І колектив нашого вузу також зробить все, щоб Слобожанщина процвітала і була провідною в нашій країні», - зазначив Володимир Бабаєв.