Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україна є стратегічним партнером Італії в питаннях економіки

Україна є стратегічним партнером Італії в питаннях економіки

Про це розповів Надзвичайний і Повноважний Посол Італійської Республіки в Україні пан Фабріціо Романо в ході зустрічі з головою Харківської обласної державної адміністрації Михайлом Добкіним та головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим. «Я знаю, що економічний і культурний потенціал Харкова дуже значний. Наш пріоритет - економіка, Україна в цьому питанні є стратегічним партнером Італії. Ми будемо використовувати всі можливості, які нам надає Харківський регіон, для того, щоб активізувати нашу співпрацю», - зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол.

Голова ХОДА Михайло Добкін підкреслив, що сьогодні у Харківщини дуже хороші результати в сільському господарстві, і це тягне за собою безліч нових можливостей і нових інвестицій.

«Італія грає серйозну роль у сільському господарстві Євросоюзу. І тут співпраця з Україною може дати додаткові можливості підприємцям як з нашого, так і вашого боку. Нам цікаві нові технології і нові можливості, а значить, і нові ринки, а італійським підприємцям буде цікава більш низька собівартість сировини, яку вони отримають на Україні», - сказав Михайло Добкін.