У січні-травні 2013 року на Харківщині випекли 39,6 тис.т хліба та хлібобулочних виробів
За січень-травень 2013 року в Харківській області було вироблено 111,3 тис.т нерафінованої соняшникової олії, 104,5 тис.т борошна, 39,6 тис.т хліба та хлібобулочних виробів, 13,7 тис.т рідкого обробленого молока, 6,8 тис.т ковбасних виробів, 1,4 тис.т вершкового масла. Такі статистичні дані навів віце-губернатор Юрій Сапронов. «У регіоні продовжує збільшуватися випуск м'яса свійської птиці - в 2,9 рази. Також у півтора рази збільшився випуск безалкогольних напоїв, на 8-28% - печива, вафель, борошна і круп», - повідомив заступник голови ХОДА.