Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємці Харківщини запрошуються до участі у конкурсі бізнес-планів для отримання мікрокредиту

Підприємці Харківщини запрошуються до участі у конкурсі бізнес-планів для отримання мікрокредиту

Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва продовжує збір заявок для участі у конкурсі бізнес-планів для отримання мікрокредиту. Всі охочі взяти у ньому участь до 15 вересня 2013 року мають надати власний бізнес-план на розгляд конкурсної комісії. Переможці отримають безпроцентний мікрокредит на суму від 25 тисяч гривень до 50 тисяч гривень строком на 1 рік або від 50 тисяч гривень до 200 тисяч гривень строком на 2 роки.

Мікрокредити надаються для виробництва, переробки і збуту продукції, придбання техніки, обладнання, інноваційних та енергозберігаючих технологій, будівництва і реконструкції виробничих приміщень, надання послуг, у тому числі у сфері зеленого туризму.

Детальніше про умови конкурсу можна ознайомитись на офіційному сайті ХРФПП за адресою: http://kharkiv.biz.ua/joomla-stuff-mainmenu-26/businesskredit

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 15 вересня 2013 року, за адресою м. Харків, майдан Свободи, Держпром, 1 під'їзд, 5 поверх, кім. 19-23.   Довідки за телефоном: 757-42-32.