Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Офіційна делегація Харківської області взяла участь у XIІІ «Курському Коренському ярмарку - 2013»

Офіційна делегація Харківської області взяла участь у XIІІ «Курському Коренському ярмарку - 2013»

Офіційна делегація Харківської області на чолі із заступником директора Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації – начальником управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Денисом Ткачовим 6 липня взяла участь у XIІІ Міжрегіональному універсальному оптово-роздрібному ярмарку «Курський Коренський ярмарок - 2013». До складу делегації ввійшли керівники профільних Департаментів облдержадміністрації, делегації Богодухівського і Дергачівського районів, Спілки підприємців Харківської області.

Урочисте відкриття «Курського Коренського ярмарку - 2013» відбулося на площі перед монастирем «Корінна Пустинь». Представники харківської делегації у складі групи керівників іноземних делегацій на чолі з губернатором Курської області РФ Олександром Михайловим оглянули виставкові експозиції, зокрема і Харківщини.

За словами Дениса Ткачова, на запрошення адміністрації Курської області Харківщина не вперше бере  участь в цьому найбільшому ярмарку в Центрально-Чорноземній частини Росії. Вона має як комерційний сенс для харківських виробників, що представили на центральній алеї близько 20 ескпозіцій, так і що більш важливо - презентації провідних інвестиційних проектів, що реалізуються або плануються до реалізації на території Харківської області, її науково-технічний і людський потенціал.

«Курський Коренський ярмарок користується все більшою популярністю серед інших країн, зокрема дуже потужно в цей раз була представлена ​​Республіка Болгарія, Соціалістична Республіка В'єтнам, Республіка Сербія, Республіка Молдова, Республіка Білорусь. Саме для таких потенційних партнерів ми і проводили основую презентацію Харківської області, оскільки ми прагнемо до розширення наших міжрегіональних зв'язків і нашого міжнародного співробітництва.

6 вересня на Харківщині відбудеться традиційний Міжнародний економічний форум інвестицій та інновацій «Харківські ініціативи». Користуючись нагодою, ми особисто запросили колег з Курської області та інших областей Російської Федерації взяти в ньому участь. Більш докладно ознайомитися з тими можливостями, які пропонує Харківська область», - сказав Денис Ткачов.