Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переважна більшість євроінтеграційних законів буде ухвалена вже цього пленарного тижня. Віктор Янукович

Переважна більшість євроінтеграційних законів буде ухвалена вже цього пленарного тижня. Віктор Янукович

Україна налаштована на виконання всіх пунктів Плану дій щодо підписання Угоди про асоціацію з ЄС під час Вільнюського саміту «Східного партнерства» в листопаді цього року, наголошує Президент України Віктор Янукович. «Ми з надією дивимося на майбутній Саміт, який відбудеться в листопаді цього року. Ми налаштовані на те, щоб виконати всі вимоги, які є до України», - сказав Віктор Янукович на спільній прес-конференції Президентів після завершення засідання «Вишеградської четвірки» та України у м. Вісла.

На переконання Президента України, переважна більшість євроінтеграційних законів буде ухвалена вже цього пленарного тижня.

«Ми добре усвідомлюємо, що той порядок денний, який Україна затвердила спільно з Європейською комісією, повинен бути виконаний до листопада. Переважна більшість законів буде ухвалена на цьому тижні», - сказав Президент.

Водночас він зазначив, що окремі закони потребують експертної оцінки, в тому числі, з боку Венеціанської Комісії. Зокрема, за словами Віктора Януковича, це стосується закону про прокуратуру. Ці закони можуть ухвалити на початку наступної сесії парламенту у вересні.

Віктор Янукович також наголосив на важливості для України сприяння «Вишеградської четвірки» у реалізації євроінтеграційних прагнень.