Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область отримала позитивну оцінку щодо забезпечення пожежної безпеки в лісах

Харківська область отримала позитивну оцінку щодо забезпечення пожежної безпеки в лісах

Президент України акцентує увагу на необхідності підтримки протипожежної безпеки в лісах і на пожежонебезпечних об'єктах на всій території нашої країни. Про це нагадав голова ХОДА Михайло Добкін у ході робочої поїздки до Чугуївського району. Він також повідомив про те, що тільки но закінчилася інспекція Державного агентства лісових ресурсів України та робота Харківської області отримала позитивні оцінки. Говорячи про питання протипожежної безпеки у військових частинах, Михайло Добкін зазначив, що, починаючи з 2010 року, намагається особисто інспектувати ці об'єкти, враховуючи сумний досвід 61-го арсеналу в м. Лозова.

«Сьогодні я розмовляв з командиром Чугуївської частини. Хочу сказати, що приїзд обласного керівництва сам по собі спонукає до того, щоб добре підготуватися. Хорошу організацію помітно в дрібницях, і я можу визначити, де це результати нагальної підготовки, а де – постійна робота. У цій частині сильний командир, який знає свою справу і вимагає від підлеглих дотримання правил пожежної безпеки за всіма пунктами. Сьогодні ми бачили підготовчі роботи в технічній зоні і можемо вважати, що вони ведуться на належному рівні. Найголовніше - розуміти, наскільки люди готові, має бути розуміння, що кожен знає, що потрібно робити у випадку виникнення пожежі. Така ж робота проводиться в Балаклії та Лозовій», – сказав голова ХОДА.

Голова ХОДА підкреслив, що до надзвичайних ситуацій необхідно бути готовими, а готовність виховується тільки завдяки навчанням, через тренування у звичайній повсякденній роботі.

Теги