Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін перевірив стан вибухо-пожежної безпеки у військовій частині А-2467 у Малинівці

Михайло Добкін перевірив стан вибухо-пожежної безпеки у військовій частині А-2467 у Малинівці

Сьогодні в ході робочої поїздки до Чугуївського району голова ХОДА Михайло Добкін відвідав військову частину А2467, де ознайомився з умовами протипожежної безпеки, а також оглянув каплицю Георгія Побєдоносця і парк. У ході зустрічі командир частини Олег Резуненко подякував голові ХОДА за будівництво каплиці, а також за виділення шкільного автобуса для 30 дітей шкільного віку, які проживають на території частини.

Главі області була продемонстрована робота спеціального загону з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, що діє на базі інженерно-технічної роти. Для роботи загону підготовлена ​​інженерна техніка, за допомогою якої можна ліквідувати наслідки НС, – автомобілі на базі «Урал», інженерна техніка високої прохідності, машини на базі танка Т-62, автокран, екскаватор і т.д.

Для утримання боєприпасів у частині працює 234 людини, в тому числі 128 військовослужбовців і 106 цивільних працівників. Для забезпечення вибухо-і пожежобезпеки виділена пожежна рота – 29 військових і 4 одиниці техніки.