Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбувся вечір вокальної творчості

У інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбувся вечір вокальної творчості

Інформаційно-виставковий центр «Бузок» не тільки продовжив традицію підтримки юних талантів Харківщини, а й порадував поціновувачів вокального співу. У виконанні початківців і вже професійних молодих співаків прозвучали класичні твори Йогана Себастьяна Баха, Джузеппе Верді, Джакомо Пуччіні, а також ліричні та запальні українські народні пісні.

Ідея організації вечора належить аспірантці Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна Ользі Красноруцькій, яка поєднує навчання на філософському факультеті і серйозні заняття вокалом.

«Харківська творча молодь має дуже великий потенціал і їй необхідно просто допомогти його реалізувати, надати можливість показати свій талант дійсно широкій публіці.

У сьогоднішньому концерті беруть участь випускники нашої Харківської консерваторії: артист хору ХНАТОБу Роман Ткаченко та викладач вокалу Світлана Леонова. А також аматори, які тільки прагнуть стати професіоналами: Катерина Науменко, Ольга Красноруцька, Світлана Сімакова.

Ми дуже вдячні і центру «Бузок» за надану нам можливість показати себе, і публіці, яка так тепло нас підтримала. Ми отримали такий потужний емоційний заряд! І, що дуже важливо, стимул для свого подальшого розвитку», - сказала Ольга Красноруцька.