Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівництво регіональних автомобільних доріг – одне із головних завдань у 2014 році

Будівництво регіональних автомобільних доріг – одне із головних завдань у 2014 році

Відновлення та будівництво регіональних автомобільних доріг - одне з головних завдань для влади на 2014 рік. На цьому Президент України Віктор Янукович наголосив під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій. «На наступний, 2014 рік ми готуємось до будівництва регіональних доріг», - сказав Глава держави. За словами Президента, підготовку до реалізації цієї програми вже розпочато. Зокрема, заплановано будівництво профільних заводів, планується закупівля необхідних матеріалів. «Ця робота вже спланована і вона вже йде», - підкреслив Віктор Янукович.

«Зрозуміло, що всі дороги за рік ми не зробимо, але ми повинні зробити переважну більшість життєво важливих доріг», - підкреслив Віктор Янукович, додавши, що «з року в рік ми будемо цю програму виконувати».

Звертаючись до кандидатів на посаду голів райдержадміністрацій, Президент наголосив на необхідності визначення першочерговості робіт у кожному з регіонів. Глава держави звернув увагу на загальну актуальність питання відновлення та будівництва доріг для України, зокрема в контексті завдань модернізації роботи «швидкої допомоги».

Теги