Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська делегація гідно представила регіон в ході роботи Міжнародного табору студентського активу «Слов'янська співдружність-2013»

Харківська делегація гідно представила регіон в ході роботи Міжнародного табору студентського активу «Слов'янська співдружність-2013»

З 14 по 22 червня 2013 року в сел. Ольгінка, Туапсинський район, Краснодарський край, Російська Федерація, відбулася ХІІІ зміна Міжнародного табору студентського активу «Слов'янська Співдружність», учасниками якої стали понад 400 молодих людей з України, Росії, Білорусі, Абхазії та Інгушетії. Харківська делегація у складі 11 учасників гідно представила наш регіон у складі збірного загону України «Укрстар». Команда Харківської області у складі загону української делегації завоювала І загальнокомандне місце у Міжнародній програмі «Спорт – Миротворець!» (6 золотих медалей і 2 бронзових з 11 дисциплін) та ІІ місце у грі з командоутворення «Communication».

Доповіді учасників команди – аспіранток соціологічного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна – були визнані кращими на форумі молодих вчених «1025-річчя Хрещення Русі: наука, людина, суспільство». Молодь Харківщини заслужила найвищу оцінку організаторів Міжнародного табору «Слов'янська Співдружність-2013».

У ході роботи зміни Харківська делегація також представила творчі номери (вокал, КВК, танці) і уклала договори про наміри співпраці з Управлінням молодіжної сімейної і демографічної політики м. Курськ і вищими навчальними закладами Російської Федерації.

Довідка. Організатори форуму – комітет у справах молоді та туризму Курської області і Курська обласна державна адміністрація.
У програму зміни входили кілька напрямків:
• Форум молодих учених «1025-річчя Хрещення Русі: наука, людина, суспільство»;
• Форум делегатів молодіжних організацій «Співдружність молоді – Міжнародне співробітництво»;
• Міжнародний фестиваль студентської творчості «Слов'янське сузір'я»;
• «Я + МИ» – ділова гра «Communication»;
• Міжнародна програма «Спорт – Миротворець!»   

Теги