Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Студенти, що проходять практику в дитячих таборах, забезпечуються першим офіційним робочим місцем

Студенти, що проходять практику в дитячих таборах, забезпечуються першим офіційним робочим місцем

Сьогодні в рамках робочої поїздки до Зміївського району голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін відвідав дитячий оздоровчий заклад «Біле озеро» Зміївської районної ради Харківської області. Голова ОДА оглянув територію установи, спальні корпуси, літній кінотеатр, а також Михайло Добкін відвідав волейбольні та баскетбольні майданчики. Вихованцям табору губернатор подарував футбольні, волейбольні, баскетбольні м'ячі, а також інвентар для гри в бадмінтон і настільний теніс.

Як зазначив Михайло Добкін, сьогодні в таборі «Біле озеро» можна переконатися в реалізації однієї з соціальних ініціатив Президента України, яка вже існує у формі Закону про перше робоче місце. Тут отримали першу офіційну роботу з оформленням трудових книжок дві дівчини.

За словами студентки Красноградського педагогічного коледжу Анни Миргород, яка проходить педагогічну практику в таборі, це її перша робота, і вона стане надійним підґрунтям в майбутній кар’єрі. «Я вже обрала цей шлях і не збираюся з нього звертати. Це те, чого я хотіла, про що мріяла. Я почала свій досвід з дитячого табору. Я думала, що мені буде важко, але виявилося зовсім інакше. Я дуже люблю дітей, і діти теж мені раді», - зазначила Анна Миргород.

Довідка. Дитяча оздоровча установа «Біле озеро» Зміївського районної ради Харківської області розташована на території заповідних Гомільшанських соснових лісів поблизу Коробових хуторів та історичного пам'ятного місця - Козачою горою. Територія установи, яка нараховує 3 га, озеленена ялинами, соснами, березами та чагарниками. На відстані 330 м від корпусів розташовано водоймище Біле озеро з обладнаним пляжем і піщаним дном. Установа має 4 однотипні спальні корпуси, літній кінотеатр. Корпуси мають великі криті веранди з тенісними столами. Облаштована кімната відпочинку з телевізором. Функціонують медпункт з ізолятором, душові кімнати і кімната гігієни для дівчаток з гарячою водою. Вода подається зі свердловини, придатна для пиття і господарських потреб. На території обладнані баскетбольний та волейбольний майданчики, футбольне поле, майданчик зі спортивними спорудами.