Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області триває ремонт доріг

У Харківській області триває ремонт доріг

Як повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, на теперешній час робота дорожніх підприємств області спрямована на ліквідацію ямковості на проїжджій частині, прибирання сміття, ремонт і фарбування обстановки шляху (розмітка автодоріг, покіс трави, вирубка порослі тощо). Станом на 21 червня на дорогах загального користування в Харківській області було ліквідовано 237,7 тис. кв. м ям з 251,6 тис. кв. м. Вся мережа доріг загального користування в області становить 9634,4 км. Щодня поточним ремонтом зайняті до 60 бригад та 4 наявні в ДП «Харківський облавтодор» струйні машини.

Також розпочато роботи з освоєння субвенції з державного бюджету на автомобільних дорогах комунальної власності. У м. Ізюмі виконано робіт на суму - 762,1 тис. грн., м. Куп'янську - 95 тис. грн., м. Люботині - 113,9 тис. грн., м. Харкові - 670 тис. грн., Сахновщинському районі - 83,042 тис. грн., Балаклійському - 30 тис. грн., Вовчанському - 11 тис. грн., Золочівському - 100 тис. грн., Харківському - 505,45 тис. грн., Нововодолазькому - 80 тис. грн., Зачепилівському - 86,6 тис. грн., Зміївському - 65 тис. грн., Дергачівському - 61,8 тис. грн. Загальне виконання становить - 2663,9 тис. грн

Велика увага приділяється обстановці шляху вздовж доріг загального користування. Виконуються роботи з розмітки автодоріг: Київ-Харків-Довжанський (на ділянці від м. Харків до м. Ізюм роботи виконані), Мерефа-Лозова-Павлоград (Дніпропетровський напрямок).

Роботи з покосу трави та вирубці порослі ведуться на автомобільних дорогах державного значення: Київ-Харків-Довжанський (Полтавський та Донецький напрямки), Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта та Харків-Красноград-Перещепине (Дніпропетровський напрямок), Харків-Щербаківка (Бєлгородським напрямок ), Чугуїв-Мілове (Луганський напрямок), Харків-Охтирка (Сумський напрямок).