Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У кінотеатрі «Боммер» стартував показ кінофільмів на військову тематику

У кінотеатрі «Боммер» стартував показ кінофільмів на військову тематику

У кінотеатрі «Боммер» стартувала акція «Ми пам'ятаємо», в рамках якої відбудуться ретроспективні покази кращих радянських фільмів на військову тематику «В бій ідуть одні старики», «Військово-польовий роман» і «Ати-бати, йшли солдати». «Всі ці фільми ми бачили, але із задоволенням подивимося ще раз. Зараз таких вже не знімають. Мені подобається в них той патріотизм, з яким люди йшли в бій за свою батьківщину і свою сім'ю, і віддавали за них своє життя», – підкреслив перед початком кіносеансів Володимир Перцев, «дитина війни».

Акція «Ми пам'ятаємо» ініційована Департаментом масових комунікацій ХОДА та приурочена до Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни, що відзначається в Україні 22 червня – в річницю початку Великої Вітчизняної війни. Вона спрямована на те, щоб зберегти у людей різних поколінь пам'ять про трагедію Вітчизняної війни, труднощі, з якими стикалися цілі народи, і радості Перемоги.

«Такі фільми обов'язково потрібно дивитися, тим більше що в них – Леонід Биков, наш земляк. А в першу чергу – показувати їх молодому поколінню, адже бабусі та прабабусі тепер зможуть розповісти про війну лише одиницям. Це наше минуле, якого не можна забувати», – зазначила глядачка Любов Колядинська.

Теги