Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина планує отримати від Міністерства освіти і науки понад 20 автобусів

Харківщина планує отримати від Міністерства освіти і науки понад 20 автобусів

Про це в ефірі програми «Час влади» на ХОД ТРК розповів заступник голови ХОДА Євген Савін. «Харківська область планує отримати від Міністерства освіти і науки більше 20 автобусів. Крім того, ми вже провели тендер, зараз ми купуємо 5 автобусів, це дуже актуально, адже відбувається оптимізація шкіл і необхідний транспорт», - сказав Євген Савін.

Заступник голови ХОДА також розповів, що зараз питання доставки школярів до навчальних закладів вирішується комплексно. Щоб гарантувати комфортне перевезення дітей необхідна як наявність транспорту, так і гарний стан доріг.

«Ми доповідали на колегії про формування мережі навчальних закладів у Харківській області, і перед нами поставлено завдання: на серпневій колегії доповісти вже про комплексне вирішення. А це і зручний транспорт, і якісне дорожнє покриття, і нові школи, куди будуть возити дітей», - зазначив він.

Також Євген Савін розповів, що незабаром планується проводити заміну автобусів, адже, незважаючи на профілактичний та капітальний ремонт транспорту, багато автобусів вже необхідно замінити.