Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Обласній дитячій клінічній лікарні №1 відкрито кімнату матері та дитини і відремонтовано відділення анестезіології та інтенсивної терапії

В Обласній дитячій клінічній лікарні №1 відкрито кімнату матері та дитини і відремонтовано відділення анестезіології та інтенсивної терапії

 Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма. Під час відвідування медичного закладу Ігор Шурма ознайомився з кімнатою матері та дитини, яку створено для забезпечення затишку для грудного вигодовування, можливості провести гігієнічні процедури дитині. Кімната оснащена сучасним пеленальним столиком з ванночкою, місцем для памперсів та вологих серветок, якими кімната забезпечена в достатній кількості. Встановлено акваріум, зроблено вертикальне озеленення, кімната облаштована зручними меблями.

Ігор Шурма також повідомив, що відділення анестезіології та інтенсивної терапії було відремонтовано за власні кошти лікарні. Крім того, лікарня оснащена новим обладнанням за рахунок позабюджетних коштів.

Зокрема лікарня отримала: лапароскоп, світовод та біполярний детектор фірми КагІStorz; два 1-канальних дозатора для лабораторно-діагностичної лабораторії Регіонального центру дитячої імунології; баню водяну для відділення дитячої онкології; термостат сухо повітряний для централізованого патологоанатомічного відділення; два холодильника для бактеріологічної лабораторії та педіатричного відділення дітей молодшого віку; інструментарій; меблі тощо.

Під час зустрічі з колективом Ігор Шурма повідомив про виділення майже 3 млн.грн. на капітальний ремонт операційних блоків медичної установи. Ремонтні роботи повинні бути завершені до кінця 2013 року.