Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представлений начальник Головного управління Міндоходів у Харківській області

Представлений начальник Головного управління Міндоходів у Харківській області

Сьогодні відбулася урочиста нарада з нагоди призначення керівників територіальних органів Міністерства доходів у Харківській області. Так, згідно наказу Міністерства доходів і зборів України у порядку переведення Андрій Роздайбіда призначений на посаду начальника Головного управління Міндоходів у Харківській області. У заході взяли участь заступник Міністра доходів і зборів України – керівник апарату Віктор Левицький, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Олег Анпілогов, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, перший заступник начальника управління СБУ у Харківській області Володимир Коваль, голова Харківського окружного адміністративного суду Юрій Кучма, голова Харківського апеляційного господарського суду Василь Кухар.

Як зазначив заступник Міністра доходів і зборів України – керівник апарату Віктор Левицький, на сьогодні інтеграція податкової і митної служби в рамках створення Міністерства доходів і зборів завершена на всіх рівнях. Закріплені правові основи функціонування територіальних органів Міністерства, сформований штат, призначені керівники.

«Завдання, поставлене Президентом України перед Міністерством доходів і зборів України та його територіальними органами – забезпечення рівної конкуренції, помірного оподаткування, якісного сервісу в адмініструванні податкових та митних платежів. Ми повинні працювати над наповненням податкової частини бюджету, створюючи умови для розвитку підприємництва та міжнародної торгівлі. Переконаний, новопризначене керівництво Харківського регіону консолідуватиме усі зусилля на виконанні цих відповідальних завдань та впевнено їх реалізує», - сказав він.

Олег Анпілогов від імені голови ХОДА Михайла Добкіна привітав новопризначеного керівника на таку відповідальну державну посаду, побажав успіхів у подальшій роботі та міцного здоров'я.

«Ми віримо в те, що за час роботи керівником Податкової служби в Харківській області Андрія Володимировича Роздайбіди, ті тісні взаємини, що склалися з Харківською облдержадміністрацією, зокрема, з Юридичним департаментом, будуть розвиватися, і ми разом з вами зможемо виконати всі ті непрості, поставлені Президентом України, Кабінетом Міністрів завдання, а саме, зробити економіку країни багатогранною і розвиненою, зробити країну конкурентоспроможною, а її громадян щасливими», - підкреслив Олег Анпілогов.