Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До 2015 року у дошкільних навчальних закладах країни необхідно створити 100 тисяч місць

До 2015 року у дошкільних навчальних закладах країни необхідно створити 100 тисяч місць

Сьогодні на селекторній нараді Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул нагадав про підготовку навчальних закладів до нового навчального року. Він зазначив, що це питання входить до соціальної ініціативи Президента «Діти – майбутнє України». «За 5 місяців 2013 року створено уже 8 тисяч місць у дошкільних закладах країни. Президент України Віктор Янукович поставив завдання створити 100 тисяч місць у дитсадках протягом 2013 -2014 років, і Уряд жорстко контролює процес виконання цього завдання на всіх теренах держави», - підкреслив Олександр Вілкул.

Віце-прем'єр-міністр України зазначив, що усього з 1 січня 2010 року було створено понад 1400 дошкільних навчальних закладів, а у функціонуючих навчальних закладах відкрито понад 3800 нових груп.

«Всі діти мають бути забезпечені місцями у дитячих садочках та якісною дошкільною освітою. Тож має бути продовжена та посилена робота, спрямована на створення нових дитячих закладів, відновлення тих, що були закриті, та створення навчально-виховних комплексів», - зазначив він.