Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До кінця серпня усі навчально-освітні заклади України мають отримати паспорта та акти готовності до нового навчального року

До кінця серпня усі навчально-освітні заклади України мають отримати паспорта та акти готовності до нового навчального року

Сьогодні на селекторній нараді, говорячи про підготовку навчально-освітніх закладів до навчального року, Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул зазначив, що на 18 червня 2013 року вже чверть із загальної кількості шкіл, тобто 4828 шкіл та 7% - 2762 дитсадка, підготовлені до початку нового опалювального сезону та нового навчального року.

«Загалом по Україні мають бути підготовлені до осінньо-зимового періоду майже 19,5 тис. шкіл та близько 16 тис. дитячих садків. До кінця серпня усі навчальні заклади мають отримати паспорта та акти готовності. До початку навчального року мають бути капітально відремонтовані близько 2 тис. шкіл. Зокрема, вже було проведено систему опалювання в понад 1 тис. шкіл, відремонтовано майже 4 тис. котелень, відновлено 3,5 тис. харчоблоків та 2,5 тис. спортивних залів», - сказав Олександр Вілкул.

Віце-прем'єр-міністр України також зазначив, що до 1 вересня 2013 року будуть введені в дію 12 шкіл, а це більше 3000 додаткових навчальних місць.