Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оркестр "Слобожанський" виступить разом із відомим диригентом та піаністом із США Елдредом Маршаллом

Оркестр "Слобожанський" виступить разом із відомим диригентом та піаністом із США Елдредом Маршаллом

20 червня о 13:00 в фойє концертного залу Театрально-концертного центру (Сумська, 25, малий зал ХНАТОБу) відбудеться прес-конференція та репетиція концерту Віртуозів Слобожанщини «Молодіжний академічний симфонічний оркестр "Слобожанський"» за участю відомого диригента та піаніста із США. Головними темами для обговорення стануть: завершення ювілейного концертного сезону молодіжного оркестру, якому восени 2012 року виповнилося 20 років, творчі плани і перспективи участі оркестру в міжнародних проектах і майбутній концерт за участю відомого диригента та піаніста із США Елдреда Маршалла, який відбудеться 21 червня.

21 червня Елдред Маршалл разом з Віртуозами Слобожанщини виконає концерт №24 для фортепіано Вольфганга Амадея Моцарта, сюїту для фортепіано «Гробниця Куперена» Моріса Равеля, симфонію №7 Людвіга ван Бетховена.

Довідка:
Афроамериканець Елдред Маршалл – представник нової генерації піаністів-диригентів Америки. У послужному списку соліста – цикл концертів «Всі сонати Бетховена», запис численних компакт-дисків класичного репертуару, а серед диригентських робіт – виконання творів Моцарта для фортепіано з оркестром.
 


 

Теги