Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дні відкритості – це можливість показати наскільки важлива доступність, публічність і відкритість державних службовців. Михайло Добкін

Дні відкритості – це можливість показати наскільки важлива доступність, публічність і відкритість державних службовців. Михайло Добкін

Діяльність Харківської облдержадміністрації завжди відкрита і публічна для ЗМІ та мешканців області. Проект «Дні відкритості Харківської області» – це можливість привернути увагу до того, наскільки важлива політика доступності, публічності та відкритості державних службовців. Про це повідомив в ефірі програми обласного телебачення «Час влади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

«Я намагаюся таким чином організовувати роботу, щоб вся наша діяльність була максимально доступна в інформаційному просторі будь-якій людині, що нею цікавиться, чи то жителю Харківщини, чи інших регіонів. У нас в режимі новин працює сайт, ми в співпраці з обласною радою випускаємо газету «Слобідський край», де максимально широко висвітлюємо свою діяльність, завдяки телевізійним передачам можемо в діалозі повідомляти широку аудиторію про проблеми або про досягнення, і жодна значна подія не проходить без представників ЗМІ. У нас немає закритих питань», – підкреслив він.

Губернатор нагадав, що в прямому ефірі транслюються сесії, колегії, прес-конференції та багато нарад ХОДА, що не дає можливості приховати навіть малу частку інформації. Не рідше раза на місяць голова облдержадміністрації та його заступники дають прес-конференції, де розповідають про свою роботу і відповідають на прямі запитання журналістів.

Михайло Добкін зазначив, що в Європейському Союзі тема відкритості давно не є дивовижною, це само собою зрозуміле поняття, а Україна тільки на шляху побудови таких взаємин між владою і громадянським суспільством.