Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Професія педагога непроста, проте дуже необхідна

Професія педагога непроста, проте дуже необхідна

Сьогодні в Будинку культури Червонозаводського району відбулися урочистості з нагоди випуску фахівців з вищою освітою Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. У заході взяли участь директор Департаменту науки і освіти Харківської ОДА Роман Шаповал, голова Харківської обласної профспілкової організації працівників освіти і науки України Лідія Дулуб.

Роман Шаповал від імені голови ХОДА Михайла Добкіна і голови обласної ради Сергія Чернова привітав усіх присутніх з такою значною подією.

«Сьогодні ви отримаєте дипломи, які свідчать про якість ваших знань, здобутих в стінах академії. Я щиро хочу побажати всім випускникам знайти своє місце як в класі, в школі, так і в системі освіти. Ваш шлях до професії був складний, ще складнішим він буде, коли ви приступите до роботи. Я бажаю вам успіхів, і бажаю, щоб успішність ваших учнів була взірцевою, якою є ваша участь в житті академії і в надбанні тих знань, які ви здобували під час навчання», - сказав Роман Шаповал.

Теги