Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота Харківської ОДА з надання доступу до публічної інформації визнана однією з кращих серед облдержадміністрацій України

Робота Харківської ОДА з надання доступу до публічної інформації визнана однією з кращих серед облдержадміністрацій України

За результатами моніторингу Кабінету Міністрів України робота Харківської ОДА визнана однією з кращих серед обласних державних адміністрацій. Про це сьогодні в ході прес-конференції, яка відбулася в рамках Днів відкритості Харківської області, повідомив начальник управління забезпечення доступу до публічної інформації Дмитро Ястрєбов.

«Харківська обласна державна адміністрація увійшла до десятки кращих органів виконавчої влади, які забезпечили 100% оприлюднення публічної інформації на офіційних сайтах. Також Харківська облдержадміністрація є лідером за отриманими і обробленими запитами серед обласних та районних державних адміністрацій. Перше місце посідає Київська державна адміністрація, нею отримано понад 5 тис. запитів. Харківська ОДА знаходиться на другій позиції. Нею отримано близько 1,5 тис. запитів з моменту набрання чинності Закону "Про доступ до публічної інформації"», – сказав Дмитро Ястребов.

За його словами, робота адміністрацій оцінювалася за кількома критеріями. Зокрема, за якістю висвітлення інформації, за кількістю отриманих та оброблених запитів, а також рядом інших критеріїв.