Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До жовтня 2013 року планується внести до єдиного реєстру всіх жителів області, які потребують поліпшення житлових умов

До жовтня 2013 року планується внести до єдиного реєстру всіх жителів області, які потребують поліпшення житлових умов

Робота зі створення реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, була розпочата в 2011 році. Міністерством постійно вносилися різні зміни та уточнення, і тільки в цьому році остаточно була затверджена реєстраційна картка, її форма і зміст. Про це повідомив в ході Інтернет-конференції в рамках Днів відкритості Харківської області перший заступник голови облдержадміністрації Валентин Дулуб. Він додав, що поставлено завдання, щоб до жовтня 2013 року всі громадяни були зареєстровані.

«У нас в області близько 52 тисяч людей, які стоять на квартирній черзі. Всі райони і міста обласного значення, села і селища, підприємства, які ведуть квартирний облік, повинні заповнити єдині картки і здати реєстратору, який знаходиться в Харкові. Він, у свою чергу, буде заводити ці дані в єдиний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Туди вносять тільки тих, хто зараз стоїть на квартирній черзі. Якщо ви не стоїте на ній, вам необхідно або зараз стати на квартирний облік, або вже після формування реєстру. Порядок буде таким же», – зазначив Валентин Дулуб.

За словами першого заступника губернатора, якщо станом на квітень 2013 року було занесено до реєстру близько 1 тис. осіб, то зараз це вже 6,8 тис. осіб. Практично всі міста і райони області внесли до реєстрів більше половини своїх черговиків, і хоча повільно просувається робота в обласному центрі, але до жовтня вона буде повністю завершена.