Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року на ремонт доріг для Харківської області передбачена субвенція з державного бюджету в розмірі близько 124 млн грн.

Цього року на ремонт доріг для Харківської області передбачена субвенція з державного бюджету в розмірі близько 124 млн грн.

Про це повідомив 10 червня в ході Інтернет-конференції в рамках Днів відкритості Харківської області перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. За його словами, 36 млн. грн. спрямовані до обласного бюджету і розподілені між районами та містами області; 54,8 млн. грн. - до міського бюджету Харкова; 32,8 млн. грн. - до бюджетів районів і міст обласного значення. «На дорогах загальнодержавного значення на 81% виконано ямковий ремонт. З виявлених на початку року 246,8 тис. кв. метрів ям, ліквідовано 192, 5 тис. Безпосередньо ямковим ремонтом займаються 60 бригад і 4 машини харківського «Облавтодору». Також будуть проведені роботи з реконструкції доріг у Сумському напрямку, стан яких незадовільний. На двох таких ділянках ми зробимо повну реконструкцію», - сказав Валентин Дулуб.

Як зазначив перший віце-губернатор, в області ведуться не тільки ремонтні роботи, а й розпочато підготовку до зимового сезону. Вже заготовлено 8,5 тис. тонн протиожеледних матеріалів, відремонтовано 70 одиниць снігоприбиральної техніки.