Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фотокореспонденти подякували організаторам прес-туру за можливість відвідати мальовничі куточки Харківщини

Фотокореспонденти подякували організаторам прес-туру за можливість відвідати мальовничі куточки Харківщини

Сьогодні в рамках Днів відкритості Харківської області відбувся прес-тур фотокореспондентів, в ході якого вони відвідали одне з найпривабливіших місць Харківської області - Свято-Преображенський храм у селі Наталівка Краснокутського району. Фотокореспонденти були зачаровані красою церкви і заявили, що це одне з кращих місць в Харківській області.

«Я вдячний організаторам прес-туру за можливість в черговий раз відвідати ці місця. Шкода, що для кожного об'єкта було відведено небагато часу, тому що на об'єкти цікаво дивитися в різний час доби, однак за підсумками прес-туру я зможу побачити зйомки інших людей, і, можливо, дізнаюся для себе щось нове», - сказав фотограф Сергій Козлов.

Довідка. Цього року Свято-Преображенському храму виповнюється 100 років. Це свято відзначатиметься 14 червня. Храм був виконаний у новгородсько-псковському стилі архітектури архітектором Щусєвим у 1913 році. Піщаник для його будівництва був привезений з Європи. Щусєв був запрошений меценатом Іваном Харитоненко, щоб побудувати цей храм як прибудинкову церкву при садибі Харитоненка. Садиба була побудована раніше - в 1884 році.