Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні в селі Веселе Первомайського району області відбувся пуск газу

Сьогодні в селі Веселе Первомайського району області відбувся пуск газу

Сьогодні в селі Веселе Первомайського району відбулася урочиста церемонія, присвячена газифікації села. У заході взяли участь голова Первомайської РДА Віктор Намчук, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, Народний депутат України Дмитро Добкін та представники громадськості. Віктор Намчук від імені голови ОДА Михайла Добкіна привітав усіх присутніх і відзначив, що сьогодні в селі Веселе відбулася історична подія.

 «Ми та команда, яка виконує свої обіцянки. Я пам'ятаю час, коли ми говорили, що в селі Веселе буде газ. Ми пройшли тернистий шлях до сьогоднішнього дня. Я хочу подякувати всім вам, що ви в нас повірили. Бажаю всім здоров'я і нехай буде завжди тепло у ваших домівках», - сказав Віктор Намчук.

У селі Веселе більше сотні дворів, з яких вже підключено більше 30 абонентів.

Довідка. Газифікація села Веселе виконана за рахунок коштів НАК «Нафтогаз України». На заплановані роботи з газифікації у рамках угоди Харківської ОДА і НАК «Нафтогаз України» було виділено більше 1 млн. грн. З урахуванням села Веселе в Харківській області налічується 787 газифікованих населених пункти з 1761.

Теги