Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Зачепилівщина готується святкувати 70-річчя визволення району

Зачепилівщина готується святкувати 70-річчя визволення району

Про це сьогодні у ході скайп-конференції у рамках Днів відкритості Харківської області розповіла голова Зачепилівської райдержадміністрації Лідія Кобильська. Вона зазначила, що 19 вересня район буде святкувати дві знаменні дати: 70-річчя з дня визволення району від німецько-фашистських загарбників і день селища. До 70-річчя з дня визволення Зачепилівщина взяла участь у Всеукраїнській естафеті пам’яті «Слава визволителям України», а також проводить місцеву естафету пам’яті серед сільських рад. Крім того, усіх жителів та гостей району чекає насичена святкова програма.

«В позаминулому році у нас було лазерне шоу, у минулому ми запрошували відомий ансамбль, програма цього року поки ще секрет, але вона дійсно буде цікавою. Зазвичай планується святковий феєрверк і ще багато різних заходів», – зазначила Лідія Кобильська.

Також голова райдержадміністрації розповіла, що у Зачепилівському районі відновлено ветеранські організації і не зупиняється робота з ветеранами, вдовами, дітьми війни.

«Ми проводимо обстеження їх побутових умов, надаємо матеріальну допомогу, через програму ветеранських організацій ми виділили кошти і до всіх свят розвозимо продуктові набори нашим ветеранам та учасникам Великої Вітчизняної війни», – зазначила Лідія Кобильська.