Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбудеться святкування Дня незалежності Республіки В'єтнам

На Харківщині відбудеться святкування Дня незалежності Республіки В'єтнам

Відбулася зустріч заступника голови облдержадміністрації Юрія Сапронова та голови Харківської обласної ради Сергій Чернова з делегацією Міністерства інформації та комунікації Соціалістичної Республіки В'єтнам на чолі з заступником Міністра паном До Куі Зоан. Під час зустрічі обговорювалися питання розвитку співпраці Харківської області з Соціалістичною Республікою В'єтнам і підготовки проведення фотовиставки про В'єтнам і тижня кіно В'єтнаму з нагоди 68-ї річниці Національного свята Соціалістичної Республіки В'єтнам.

«2 вересня найбільше національне свято Республіки В'єтнам - День незалежності. І 30 серпня ми проведемо велику фотовиставку та фестиваль в'єтнамського кіно, - сказав Юрій Сапронов, - ми постараємося надати найкрасивіші майданчики міста для святкування цього заходу. Харківська область пишається тим, що у нас найбільше в'єтнамське земляцтво в Україні».

Заступник Міністра інформації та комунікації пан До Куі Зоан висловив подяку керівникам Харківської області за підтримку і допомогу, які завжди надавали В'єтнамській діаспорі на Харківщині.