Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбувся турнір серед журналістів з рибної ловлі «Акули пера», присвячений Дню журналіста

Відбувся турнір серед журналістів з рибної ловлі «Акули пера», присвячений Дню журналіста

У селі Нестеренки Харківського району 4 червня відбувся турнір серед журналістів з рибної ловлі «Акули пера», присвячений Дню журналіста. Ініціатором проведення такого заходу став голова Харківської ОДА Михайло Добкін. «Завдяки безлічі факторів, які притаманні риболовлі, це один з кращих варіантів проведення часу. Можна отримати задоволення від ловлі як найбільшої, так і найменшої риби. Без такої прекрасної природи Харківського краю ми б не мали можливості провести такий турнір до Дня журналіста. Адже де б ми не були, куди б нас не заносила доля, нам завжди хочеться повернутися додому, тому що гарніше нашого краю немає», - сказав Михайло Добкін.

У турнірі з рибної ловлі взяли участь 20 журналістів, які розділилися на 10 команд. За підсумками змагання Михайло Добкін вручив всім учасникам дипломи за участь. Окремо були нагороджені переможці в номінаціях: «За найбільшу рибу», «Найбільший улов за вагою», «Найбільший улов за кількістю», «Найскромніший улов».

У номінації «За найбільшу рибу» перемогла команда в складі кореспондента ІА «Укрінформ» Світлани Лігостаєвої і кореспондента КП «Газета «Харьковские известия» Харківської міської ради» Олени Завгородньої. У номінації «Найбільший улов за вагою» перемогу здобула команда у складі з журналістом КП «Газета «Харьковские известия» Харківської міської ради» Вікторією Косенковою та головним спеціалістом управління у справах преси та інформації ОДА Маргарити Тюріної. А найбільшу кількість риби наловила команда у складі журналістки МГ «Об'єктив» Юлії Довгополої і журналістки газети «Комсомольська правда в Україні» Ірини Зозулі. В номінації «Найскромніший улов» нагороду отримала команда газети «Слобідський край» у складі завідувача репортерського відділу - редактора Юлії Горобець та власного кореспондента Тамари Кіч.