Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У поточному році розпочнеться реалізація близько 800 інвестиційних проектів із розвитку регіонів

У поточному році розпочнеться реалізація близько 800 інвестиційних проектів із розвитку регіонів

Реалізація близько 800 інвестиційних проектів із розвитку регіонів розпочнеться найближчим часом, наголосив Президент України Віктор Янукович. «Щодо розвитку міст, територій, регіонів - ми вже у другому півріччі цього року поступово запускаємо по всій країні близько 800 інвестиційних проектів, які будуть фінансуватися на рівні 50 мільярдів гривень», - сказав Глава держави.

Він висловив сподівання, що завдяки реалізації цих проектів вдасться підвищити рівень вітчизняної економіки.

Президент також зазначив, що у 2014 році кількість таких проектів збільшуватиметься. «Соціальна сфера і створення умов життя людей - це наші пріоритети, і ми їх виконуватимемо», - підкреслив Глава держави

Характеризуючи економічну ситуацію, Віктор Янукович зазначив, що найважчий період уже минув, зокрема спостерігається поступове зростання економіки в окремих галузях, наприклад, у сільському господарстві та сфері послуг, на низькому рівні тримається інфляція.

Президент також нагадав, що попри непросту економічну ситуацію у світі, в Україні вже третій рік поспіль підвищуються соціальні стандарти. «Не настільки, наскільки хотілося б, але ми кожен рік не менше 10 відсотків збільшуємо і виплати пенсій, і заробітні плати», - сказав Глава держави.