Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 1 квітня заборгованість із заробітної плати на промислових підприємствах області зменшилася на 10 млн. грн.

З 1 квітня заборгованість із заробітної плати на промислових підприємствах області зменшилася на 10 млн. грн.

Про це повідомив в ході засідання колегії облдержадміністрації заступник голови Харківської облдержадміністрації Андрій Моченков. Він зазначив, що на Харківському державному авіаційному виробничому підприємстві повністю погашена заборгованість по заробітній платі та відшкодовано ПДВ на суму 4,5 млн. грн. Також в результаті щільної взаємодії ХОДА та ДК «Укроборонпром» досягнута принципова домовленість про підтримку діяльності заводу ім. Т.Г. Шевченка контрактами на суму понад 40 млн. грн. і виділення 5 млн. грн. на погашення заборгованості по заробітній платі.

«Спільною робочою групою «Укроборонпрому» і облдержадміністрацією у травні 2013 року були підбиті підсумки роботи в 2012 році в рамках Угоди про співпрацю у сфері реалізації державної політики розвитку підприємств оборонно-промислового комплексу на 2012-2015 роки. Визначено основні завдання на 2013 рік щодо прискорення виконання планів реструктуризації по кожному підприємству окремо. Досвід роботи між концерном «Укроборонпром» і Харківською облдержадміністрацією в рамках Угоди про співпрацю показав позитивні результати», – підкреслив Андрій Моченков.

Також на Харківщині розроблено Проект Концепції Державної цільової програми розвитку виробництва вітчизняної системи машин і обладнання сільськогосподарського призначення для обробки землі на період до 2020 року. На даний момент, Проект знаходиться на узгодженні в Мінпромполітики.

Теги