Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 3 по 12 червня на Харківщині відбуватимуться Дні відкритості

З 3 по 12 червня на Харківщині відбуватимуться Дні відкритості

Як зазначила сьогодні в ході прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Харківської ОДА Вікторія Маренич, з 3 по 12 червня в Харківській області вперше відбуватимуться Дні відкритості, в рамках яких буде організовано багато заходів, спрямованих на те, щоб якомога більше людей дізналося про роботу влади на місцях в окремих районах Харківської області. «Ідея проведення Днів відкритості з’явилася минулого року, коли я у складі делегації перебувала у Сполучених Штатах Америки. Там під час «Днів сонячного проміння» протягом тижня будь-який журналіст може отримати будь-яку інформацію. Ми взяли це за основу і трішки доповнили», – сказала Вікторія Маренич.

Також вона зазначила, що в рамках Днів відкритості буде впроваджені нові за формою організації заходи – скайп-марафони з головами райдержадміністрацій. Під час таких марафонів журналісти за допомогою сучасного скайп-зв'язку зможуть поставити запитання кожному з голів районних державних адміністрацій, які по черзі будуть виходити на зв'язок. Такі скайп-конференції відбудуться 6 і 10 червня у прес-центрі ХОДА. Крім цього, 12 червня буде проведений спільний брифінг за участю усіх заступників голови Харківської ОДА.

«У представників ЗМІ буде можливість заздалегідь поставити всі свої запитання, щоб потім витягти одне з них під час брифінгу і поставити запитання якомусь з заступників. Тобто, захід буде проходити у формі вікторини-гри», - додала начальник управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

10 червня, за словами Вікторії Маренич, у прес-центрі ХОДА відбудеться інтернет-конференція першого заступника голови Харківської облдержадміністрації Валентина Дулуба. Також буде організовано багато прес-турів та семінарів для представників засобів масової інформації.