Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На площі Свободи привітали випускників 2013 року

На площі Свободи привітали випускників 2013 року

На площі Свободи 1 червня відбувся регіональний урочистий захід «День випускника-2013». У ньому взяли участь близько 20 тис. осіб: випускники, їхні друзі та батьки. Під час урочистої церемонії 33-м кращим випускникам Харкова і області були вручені сертифікати та цінні подарунки. Свято відбулося під патронатом голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна та Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Від імені голови ХОДА та від себе особисто випускників привітав міський голова Геннадій Кернес.

«Вітаю вас із завершенням одного з ваших життєвих етапів! Бажаю вам добре відпочити, набратися сил, а потім влитися в студентські ряди міста Харкова, який славиться своїми традиціями в сфері освіти, досягненнями у навчанні. Від себе особисто й губернатора Михайла Добкіна бажаю вам, щоб ваше життя склалося і ви досягли успіхів і вершин, про які мрієте. Нехай ваші батьки пишаються вами, а ви завжди любіть Харків і нашу країну! Удачі, щастя та гарного настрою!» - сказав міський голова.

У святковому концерті взяли участь групи «Quest Pistols», «ДіО.фільми» і «Пара нормальних», виконавці Іван Дорн, Тіматі та Dan Balan. Завершився «Випускний - 2013» святковим феєрверком.

Довідка. Цього року загальноосвітні навчальні заклади Харківської області закінчили майже 17000 випускників 11-х класів. 1147 одинадцятикласників нагороджені медалями: золотими - 924 і срібними - 223.